Lirik Lagu Dian Marshanda - Suramadu

Judul Lagu   : Suramadu
Penyanyi      : Dian Marshanda
Diciptakan    : S Harsono
Album           :

Lagu yang berjudul Suramadu merupakan lagu yang dinyanyikan oleh oleh Dian Marshanda, lagu ini bercerita tentang kerinduan pada pujaan hati yang ada di Bangkalan Madura, sementara dia berada di Surabaya Kenjeran sehingga cintanya terhalang oleh jembatan Suramadu.


Lagu Suramadu ini dipublikasikan pada tanggal 23 November 2018 (6 jam yang lalu) dan diciptakan oleh S Harsono.

Sementara itu lagu yang menyebut jembatan terpanjang di asia tenggara ini didistribusikan oleh label Aini Records.

Berikut Lirik Lagu Dian Marshanda - Suramadu :

soko kenjeran nganti tekan bangkalan
aku lan sliramu tansah kelingan
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
gemeter rasane iki jantungku

rasane kangenku nganti seprene
nyatane ra gampang tak lalekake
ra isuk ra sore ra awan ra wengi
esemmu mung tansah anggodo ati

janjimu ning tretek suramadu
kineksenan ombak samudra kang biru
tondo prasetyo sing mbok aturake
tresnamu kanggo aku saklawase

sumpahku ning tretek suramadu
kineksenan endahing mego kang mlaku
roso setyo atiku kang tak tunggu
iki ngono kabeh mung kanggo sliramu
 
tretek suromadu kang endah lan esti
pranyoto kapan kangmas anggonmu bali
tresnaku tresnamu sing uwis kepati
biso langgeng ngantio dadi siji

soko kenjeran nganti tekan bangkalan
aku lan sliramu tansah kelingan
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
gemeter rasane iki jantungku

rasane kangenku nganti seprene
nyatane ra gampang tak lalekake
ra isuk ra sore ra awan ra wengi
esemmu mung tansah anggodo ati

janjimu ning tretek suramadu
kineksenan ombak samudra kang biru
tondo prasetyo sing mbok aturake
tresnamu kanggo aku saklawase

sumpahku ning tretek suramadu
kineksenan endahing mego kang mlaku
roso setyo atiku kang tak tunggu
iki ngono kabeh mung kanggo sliramu

tretek suromadu kang endah lan esti
pranyoto kapan kangmas anggonmu bali
tresnaku tresnamu sing uwis kepati
biso langgeng ngantio dadi siji

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Dian Marshanda - Suramadu

0 komentar:

Posting Komentar