Lirik Lagu Gagal Mbojo - Nella Kharisma

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Gagal Mbojo
Diciptakan oleh : //
Album : Lagu Dangdut Baru 2018

Berikut Lirik Lagu Gagal Mbojo - Nella Kharisma :

*Music*

kasih dengarlah suaraku
ku nyanyikan lagu rindu
lagu yang pernah kita nyanyikan
saat masih bersamamu

nadyan saiki wes berlalu
kenangan karo sliramu
rasane sih jangkep ning atiku
masa indah bersamamu

maafkan aku kasihku
sing ra iso dadi konco uripmu
mergo wong tuwo ra leda atine
ora restu karo kowe

pastine kowe nelongso
aku ugo ora kalah kuciwo
lha banjur kepiye maneh
gagale mbojo kowe karo aku


kasih dengarlah suaraku
ku nyanyikan lagu rindu
lagu yang pernah kita nyanyikan
saat masih bersamamu

maafkan aku kasihku sing ra iso dadi konco uripmu
mergo wong tuwo ra leda atine, ora restu karo kowe
pastine kowe nelongso, aku ugo ora kalah kuciwo
lha banjur kepiye maneh, gagale mbojo kowe karo aku
lha banjur kepiye maneh, gagale mbojo kowe karo aku

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Lagu Gagal Mbojo - Nella Kharisma

0 komentar:

Posting Komentar