Lirik Lagu Nella Kharisma - Singget

Penyanyi    : Nella Kharisma
Judul Lagu : Singget
Album        : OM Malika
Label          : Opera Swara Genta

Inilahn kutipan lirik lagunya "direwangi malah nyeneni mbesengut koyo ulere geni mben weruh aku kowe enenge mung mencucu jane piye kuwi karepmu maune sambat nyeluki aku wis diparani kowe malah nyingkiri ampun  …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Salah satu lagu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma berjudul Singget yaitu plin-plan karena tidak mau yang dinginkan itu apa. Begini salah, begitu salah sehingga membingungkan karena memang tidak mau ngomong dengan jelas.

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Singget  :

direwangi malah nyeneni
mbesengut koyo ulere geni
mben weruh aku
kowe enenge mung mencucu

jane piye kuwi karepmu
maune sambat nyeluki aku
wis diparani
kowe malah nyingkiri

ampun mekaten yen taseh remen
urip bebrayan sak omah meneng menengan
meniko ati sanes kos kosan
urip sak kandang ning ati singget singetan

piyatun kakung cagake wuwung
tak enteni kowe kuwi ndang ucul tembung
sing wijaksono enggal ngendiko
kowe kuwi ojo mung tansah gawe gelo

nduwe lambe kuwi yo kudu muni
guno kanggo ngandani, guno kanggo ngapiki
becik salah sing endi kudune dicritani
ojo mung kanggo ngopi, ojo kanggo ngrasani

petan petan neng dalan mung entuk kasengsaran
dadine mung mudal madol dirasani ngalor ngidul
becik dadi wong bloko, crito opo sing ono
uripe mesti mulyo, matine mlebu suargo

direwangi malah nyeneni
mbesengut koyo ulere geni
mben weruh aku
kowe enenge mung mencucu

jane piye kuwi karepmu
maune sambat nyeluki aku
wis diparani
kowe malah nyingkiri

ampun mekaten yen taseh remen
urip bebrayan sak omah meneng menengan
meniko ati sanes kos kosan
urip sak kandang ning ati singget singetan

piyatun kakung cagake wuwung
tak enteni kowe kuwi ndang ucul tembung
sing wijaksono enggal ngendiko
kowe kuwi ojo mung tansah gawe gelo
 

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Nella Kharisma - Singget "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel