Lirik Lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar

Artist          : Nella Kharisma
Judul Lagu : Undangan Nyasar
Penulis       : Bayu G2B
Album        : OM. Sakha 3
Label          : Khatulistiwa Record

Ini Adalah kutipan lirik lagunya "ati iki ambyar sakwise krungu kabar ono layang undangan nyasar jebul mantene pacar …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Lagu ini adalah ekspresi shock ketika ada sebuah undangan nyasar yang ternyata itu adalah undangan pernikahan pacarnya yang menikah diam-diam tanpa memberitahukan. Kecewa tapi apa boleh buat karena dia sendiri sudah membuat keputusan.

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar :

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar
jebul mantene pacar

ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

roso getun mesti tibo neng mburi
arep tak pikir keri nanging ngganjel ning ati
nahan tangis banyu moto tetep mili
nyawang kore karo wong liyo rabi

iki sing jaremu tresno tekan mati
ngongkon aku setyo malah kowe sing mblenjani
ibarat mangan telo sing didol sewu siji
ketoke mareki eh jebul malah nyereti

sabar keloro-loro yen ra sabar tambah bongko
tiwas wes setyo ngenteni malah ditinggal rabi
tresnoku wes kadung jeru, ora gampang ditiru
asli seko atiku

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar, jebul mantene pacar
ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

opo ra kelingan pas iseh jaman semono
kowe tak ragati nganti sak enteke bondo
demi sliramu aku lilo urip rekoso
e jebul endinge kowe disanding wong liyo

aku kudu piye yen wes ngene iki
koe seng tak perjuangke malah ninggal rabi
moco undanganmu wes ngremoke ati
opo meneh mbok kon jagongi

sabar keloro-loro yen ra sabar tambah bongko
tiwas wes setyo ngenteni malah ditinggal rabi
tresnoku wes kadung jeru, ora gampang ditiru
asli seko atiku

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar
jebul mantene pacar

ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

ati iki ambyar sakwise krungu kabar
ono layang undangan nyasar
jebul mantene pacar

ibarat nandur pari tukule suket teki
ket biyen aku sing ngeragati
malah wong liyo sing mbok jak rabi

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Nella Kharisma - Undangan Nyasar"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel