Lirik Lagu Via Vallen - Ngeliyo

Artist          : Via Vallen
Judul Lagu : Ngeliyo
Album        : Ngeliyo - Single
Label          : MPR

Ini adalah utipan lirik lagunya "lorone ati bagai tertusuk duri arep obah dadi males awakku iki lemes raiso sambat, aku mencoba kuat nanging malah …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Salah satu judul lagu Ngeliyo dari Via Vallen bercerita tentang sebuah pengkhiatan cinta seorang kekasih yang ternyata mendua di belakang. Itu sangat sakit sekali karena dia sudah kita harapkan  menjadi selamanya.

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Ngeliyo :

lorone ati bagai tertusuk duri
arep obah dadi males
awakku iki lemes

raiso sambat, aku mencoba kuat
nanging malah tambah loro
kelingan koe ngeliyo

nandur kembang malah tukule brambang
gawe mripat iki nangis
ati tansah keiris-iris

ora nyongko kowe milih wong liyo
padahal aku sing selalu ono
ratau gawe koe loro

yen pancen ngene balesanmu
aku mung iso pasrah
tak tangisono kui wes dadi karepmu

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

wes kadung tresno aku digawe loro
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
nyesek ning njero ati, aku wes cinta mati
padahal aku tulus kowe malah ngelarani

bab dilarani jane aku wes kebal
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

bubur kacang ijo campur ketan ireng
ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

tresna tenanan malah mbok nggo dolanan
atiku ora gampang nompo iki kahanan
kudu ikhlas ngelalekke, tak kubur dalam-dalam
mugo iki terakhir ngalami kegagalan

yen pancen ngene balesanmu
aku mung biso pasrah
tak tangisono kuwi wes dadi karepmu

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Via Vallen - Ngeliyo "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel