Lirik Lagu Intan Chacha - Jalak Putih

Artist         : Intan Chacha
Judul Lagu : Jalak Putih
Album        : Duta Nirwana Vol. 7 "Bayuwangi Pacitan"
Label          : Milady Record

Inilah kutipan lirik lagunya "Jalak putih Isuk isuk kecemplung ing ware Njaluk tulung lirih lirih Karo ngomong yen to wedi mulih Ora jumbuh yen ngoceh koyo ra wedi musuh …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Berikut Lirik Lagu Intan Chacha - Jalak Putih :

Jalak putih
Isuk isuk kecemplung ing ware
Njaluk tulung lirih lirih
Karo ngomong yen to wedi mulih
Ora jumbuh yen ngoceh koyo ra wedi musuh
Senenge gawe kisruh
Sejatine wedi yen diwayuh

Werno werno kekidunge pamrihe
Kelakon opo sedyane
Nadyan kebentus ing lawang
Tan diroso waton pethuk sing disayang

Mbrebes mili rasane koyo rabiso muni
Larane setengah mati
Ditinggal karo sing digoleki

Jalak putih
Isuk isuk kecemplung ing ware
Njaluk tulung lirih lirih
Karo ngomong yen to wedi mulih
Ora jumbuh yen ngoceh koyo ra wedi musuh
Senengane gawe kisruh
Sejatine wedi yen diwayuh

Werno werno kekidunge pamrihe
Kelakon opo sedyane
Nadyan kebentus ing lawang
Tan diroso waton pethuk sing disayang

Mbrebes mili rasane koyo rabiso muni
Larane setengah mati
Ditinggal karo sing digoleki

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Intan Chacha - Jalak Putih "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel