Lirik Lagu Intan Chacha - Panandang

Penyanyi    : Intan Chacha
Judul Lagu : Panandang
Album        : Panandang - Single
Label         : Milady Record

Inilah kutipan lirik lagunya "Sopo sing gelem nglakoni Lelakon kang tak sandang Rino klawan wengi Babar pisan aku ora …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Salah satu lagu dari Intan Chaca yang berjudul Panandang yang bercerita tentang kesalnya memiliki pasangan menyebalkan. Sudah dibilangin tapi tetap saja tidak berubah, akhirnya hatinya akan ikhlas mempersilahkannya jika memang ingin pergi dari kehidupannya.

Berikut Lirik Lagu Intan Chacha - Panandang :

Sopo sing gelem nglakoni
Lelakon kang tak sandang
Rino klawan wengi
Babar pisan aku ora ngerti
Batinmu ra nggrahito
Jebul nyimpen wadi

Ojo kurang ing pamengku
Yen ono tumindhakku
Sarwo kurang dugo

Nanging iki bareng wis kebacut
Mulane wekasane aku trimo manut
Mung tujune pituturku marang kowe
Wis tak anggep bakul jamu
Pinggir dalan gede

Bebasane koyo betet sewu
Ocehane ra digatek'ake
Aku ra bakal nggondheli
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe
Kabeh mau aku ngrumangsani
Ra biso nyukupi kebutuhanmu

Sopo sing gelem nglakoni
Lelakon kang tak sandang
Rino klawan wengi
Babar pisan aku ora ngerti
Batinmu ra nggrahito
Jebul nyimpen wadi

Ojo kurang ing pamengku
Yen ono tumindhakku
Sarwo kurang dugo

Nanging iki bareng wis kebacut
Mulane wekasane aku trimo manut
Mung tujune pituturku marang kowe
Wis tak anggep bakul jamu
Pinggir dalan gede

Bebasane koyo betet sewu
Ocehane ra digatek'ake
Aku ra bakal nggondheli
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe
Kabeh mau aku ngrumangsani
Ra biso nyukupi kebutuhanmu

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Intan Chacha - Panandang "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel