Lirik Lagu Irenne Ghea - Sayang 9

Artist          : Irenne Ghea
Judul Lagu : Sayang 9
Ciptaan      : Irawan Firmansyah
Album       : Sayang 9 - Single
Label          : Perdana Records

Inilah kutipan lirik lagunya "dek sorry bukane aku ra sayang kabeh iki mergo lagi kahanan dek ngertio …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Berikut  Lirik Lagu Irenne Ghea - Sayang 9 :

emilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak’e
tambah gawe kangene ati

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu
 
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

sayang rungokno jerite ati iki
menangis sedih mengharap kau kembali
menangis sedih mengharap kau kembali

Belum ada Komentar untuk " Lirik Lagu Irenne Ghea - Sayang 9"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel