Lirik Lagu Nella Kharisma - Rembulan

Artist        : Nella Kharisma
Judul Lagu : Rembulan
Ciptaan       : Ipa Hadi Sasono
Album         : Duta Nirwana Music Vol. 9 "REMBULAN"
Label           : Milady Record

Inilah kutipan lirik lagunya "rembulan ing wengi tansah anyekseni endah paras manis esem lan guyumu ginambar ing bathin tan biso nglalekke yekti kangmas ora ono liyane …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube.

Berikut Lirik Lagu Nella Kharisma - Rembulan :

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan
 

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Nella Kharisma - Rembulan "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel