Lirik Lagu Salsa Kirana - Kalah Cepet

Penyanyi    : Salsa Kirana
Judul Lagu : Kalah Cepet
Album        : Single

Inilah kutipan lirik lagunya "sepet ning pinggir embong kalah cepet disaut …". Selengkapnya Lirik Lagu Kalah Cepet yang dinyanyikan oleh Salsa Kirana.

Mangkanya kalau sudah ada orang yang mau digebet buruan deh lu deketin dan lu dapetin deh hatinya, takut disaut orang lain bro.

Berikut Lirik Lagu Salsa Kirana - Kalah Cepet :

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang-sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Salsa Kirana - Kalah Cepet "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel